Година пізнавальної інформації “Бібліотека – відома і невідома”

30 вересня в читальному залі Головного корпусу Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова відбулась година пізнавальної інформації “Бібліотека – відома і невідома”, присвячена Всеукраїнському дню бібліотек. На зустрічі були присутні студенти груп 1431 та 1551, а також викладачі В. Г. Фатєєва, А. В. Ткаченко, В. Г. Рогов., співробітники університету.
Для своїх читачів-першокурсників працівники бібліотеки підготували екскурс-путівник для ознайомлення з бібліотекою та правилами користування, кілька цікавих презентацій і трохи гумору. В рамках заходу Рогову В’ячеславу Георгійовичу, старшому викладачу кафедри економіки та організації виробництва, було вручено диплом від Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, яка відзначила його почесною відзнакою “Читач року – 2018” як найактивнішого читача нашої бібліотеки.
Крім того, Наукова бібліотека НУК ім. адм. Макарова відзначила своїх найкращих читачів-студентів. Ними стали: Дубініна М. Д. (гр. 4521), Іскра Т. О. (гр. 3511), Крикливенко О. В. (гр. 5231), Клічановська В. І. (гр. 2361).

Матвієнко О. Б.,
завідуюча відділом обслуговування.

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.