Бібліопанорама «Відкриваємо бібліотеку: електронні ресурси Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова»

30 вересня до Електронного читального залу (ЕЧЗ) завітали студенти третього курсу Навчально-наукового гуманітарного інституту НУК ім. адм. Макарова, які навчаються на спеціальності «Дизайн». Співробітники ЕЧЗ запропонували студентам взяти участь у бібліопанорамі «Відкриваємо бібліотеку: електронні ресурси Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова».

Святкування Всеукраїнського дня бібліотек – це чудова нагода привернути увагу студентства до книг як джерел отримання знань, які залишаються основою активної освіти й критичного мислення, та нагадати читачам про інформаційні ресурси та можливості бібліотеки. Тому, разом із присутніми студентами ми обговорили сучасний стан бібліотек України; переглянули відео «Бібліотеки майбутнього: як у Вашингтоні ламають стереотипи»; зазирнули у далеке минуле та дізналися про нелегкі роки становлення нашого навчального закладу та його вірної супутниці – бібліотеки; ознайомилися з електронними інформаційними ресурсами Наукової бібліотеки: електронним каталогом та БД, веб-сайтом, інституційним репозитарієм, електронною бібліотекою, бібліографічними та вебліографічними покажчиками, віртуальними виставками, тощо.
Наприкінці ми разом зробили фото «Я люблю бібліотеку» для підтримки флешмобу #деньубібліотеці у Всеукраїнський день бібліотек.

Сподіваємось, що надана можливість ознайомитись з електронними інформаційними ресурсами Наукової бібліотеки НУК ім.адм.Макарова сприятиме подальшій навчальній та дослідній роботі студентів.

Корольова Т.Д.,
завідуюча ЕЧЗ НБ НУК ім.адм.Макарова

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.