У Миколаївській обласної бібліотечної асоціації новий Голова!

12 березня 2024 року в обласній бібліотеці для дітей ім.В.Лягіна відбулась звітно-виборча конференція МОБА.

На конференції були присутні  представники  обласної бібліотеки для юнацтва, центральної міської  бібліотеки для дітей ім.Ш.Кобера і В.Хоменко,  обласної бібліотеки  для дітей ім.В.Лягіна, наукової бібліотеки Національного університету кораблебудування, бібліотеки МОІППО, а також член Національної спілки краєзнавців України Костянтин Картузов.

Присутні заслухали звіт Голови МОБА Костянтина Картузова, який розповів про роботу асоціації за останні роки, про успіхи, досягнення (участь МОБА в культурних заходах міста, конкурсах, заходах з підвищення кваліфікації, співпрацю з вузами). Костянтин Миколайович не оминув   труднощі, з якими стикалась асоціація.  Потім заслухали звіт скарбника асоціації Наталії Щуки.

За стійкість, професійну майстерність, вагомий особистий внесок в розвиток бібліотечної справи  було нагороджено активних членів МОБА грамотами та подяками.

         Під час конференції відбулись вибори нового Голови. МОБА очолила директор Центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш.Кобера і В.Хоменко Белібова Таїсія Олегівна – молодий керівник та лідер нового формату, якому вдається ефективно керувати досить непростим і амбітним колективом, використовуючи при цьому засади репутаційного менеджменту. Зараз на часі саме такий керівник асоціації, який особистим прикладом «граючого тренера» зможе  змотивувати  та мобілізувати  бібліотечні колективи міста та області для виконання проблемних бібліотечних питань.

         Сьогодні Таїсія веде велику роботу з адвокасі задля відстоювання права на збереження бібліотек для дітей міста.

         Сподіваємось, що цей досвід допоможе об’єднати нашу бібліотечну спільноту. Адже разом – ми сила!

         Вітаємо, пані Таїсіє!

 

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.