Бібліосвято на проспекті

Літній сезон, а, також, Міжнародний день захисту дітей в Центральній міській бібліотеці ім.Ш.Кобера  і В.Хоменко розпочався святом «Країна дитинства».

На декілька годин затишний майданчик перед бібліотекою перетворився на справжній парк розваг.

Відкрив свято та налаштував малечу на позитивний лад концерт за участю творчих колективів міста: хореографічних студій «Пірует» та «Максимум», вокальної студії «Мальва» та ін.

DSC_0168

Для всіх охочих працював літературно-дозвіллєвий майданчик, де майстри гарного настрою – бібліотечні клоунесси Читайка та Іграйка – підготували для малечі цікаві вікторини, рухливі ігри, конкурс малюнків на асфальті.

DSC_0312

Арт-майданчик з виставкою-ярмарком миколаївських майстринь зібрав поціновувачів hand-made та смачних солодощів ручної роботи.

 

DSC_0010

На автомайданчику на гостей свята чекав бібліотечний мультимедіаавтобус. Цього року він був тематичним. Тема – музика та музичні казки. Діти грали на віртуальних та іграшкових музичних інструментах,  знайомились з книгами та дисками музичної тематики.

IMG_0441

Неабияку цікавість дорослих і дітей викликав майданчик безпеки, на якому співробітники прес-центру МНС провели справжній профі-клас. Рятівники не лише розповідали про правила поведінки в надзвичайних ситуаціях, а й демонстрували своє обладнання: захисний костюм, каску, вогнегасник, металошукач та ін. Захисний одяг можна було приміряти, прилади власноруч випробувати, а, також, сфотографуватись на згадку.

DSC_0074DSC_0085 DSC_0090DSC_0130

Цього ж дня відбулось урочисте відкритя «Літературної поляни» – читальної зали просто неба з безліччю яскравих книг, журналів та іграшок, яка працюватиме все літо з 10.00 до 12.00 окрім вихідних – суботи та неділі. Тут можна цікаво та з користю провести час та знайти нових друзів.

DSC_0066 DSC_0081

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0068

 

 

 

 

 

Це був справжній феєрверк дитячих посмішок та гарного настрою! Читачі залишились задоволені – отже, свято вдалося!

DSC_0037DSC_0129

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.