Книжковий форум «Миколаївська книга–2021» триває!

Сьогодні, 20 квітня, у межах нашого літературного свята проходить День прози. На поціновувачів літератури письменників-краян чекають онлайн-зустрічі з місцевими авторами, що пишуть романи, повісті, оповідання.

Містяни вже добре знайомі з книгами митців, чия творча спадщина репрезентує духовний доробок нашого краю. Серед них – добре відомі письменники, лауреати літературних премій: Михайло Божаткін, Іван Григурко, Олександр Сизоненко, Сергій Гаврилов тощо.

Наразі час відкрити для себе нові імена і нові книги, які нещодавно побачили світ і уже здобули шанувальників.

О 12:00 запрошуємо на зустріч у прямому ефірі з успішною молодою миколаївською авторкою, лауреаткою Міжнародної українсько-німецької літературної премії імені Олеся Гончара Оленою Півненко! «Відверто про письменницьке ремесло» – девіз майбутньої онлайн-зустрічі. Приєднуйтесь до дружньої бесіди! https://cutt.ly/4vOj3Wb

У відеоінтерв’ю відома миколаївська видавчиня Ірина Гудим презентує книжковий доробок видавництва, новинки та нові проекти 2021 року, познайомить з авторами, лауреатами літературних премій, поділиться планами на майбутнє.

Упевнені, вам сподобаються відеосюжети YouTube-проекту «Альтанка» букблогера Костянтина Картузова у форматі дружньої бесіди. Вони знайомлять глядачів із відомими миколаївськими літераторами й дебютантами у світі слова, розкривають деякі моменти з їхнього особистого та творчого життя, ідею та історію написання книг, психологічні тонкощі сюжету та багато інших цікавинок. Дивіться інтерв’ю з гостями відеостудії:

Бажаємо приємного перегляду!

Слідкуйте за подіями «Миколаївської книги-2021» за гештегами #Миколаївськакнига,  #ЧитайМиколаїв, #Твоябібліотекапоруч.

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.