Вітаємо переможців конкурсу!

Так швидко промайнув перший місяць осені. В повітрі вже відчувається легка прохолода, і все частіше виникає бажання поринути у чарівний книжковий світ, занурившись у теплий плед з горнятком ароматного чаю. А наші бібліотекарі читають не лише восени і навіть беруть участь у різноманітних конкурсах, проєктах та флешмобах, спрямованих на популяризацію читання. Крайнім з таких конкурсів був конкурс відео «Книга. Новий формат», організований Миколаївською обласною бібліотечною асоціацію. За традицією нам вже варто підводити підсумки.

Всього на конкурс було подано 32 роботи: 2 роботи у номінації «Краща соціальна реклама з популяризації книги та читання» та 30 робіт у номінації «Кращий буктрейлер на книгу».

У номінації «Краща соціальна реклама з популяризації книги та читання» рейтингові позиції посіли: 1 місце − Чмельова Ганна Леонідівна, завідувачка відділом обслуговування учнів 5-9 класів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. О. Лягіна, 2 місце − Лемба Ірина Володимирівна, бібліотекар Миколаївської ЗОШ I-III ступенів № 15.

У номінації «Кращий буктрейлер на книгу» перемогу здобули:
1 місце − Щука Наталя Володимирівна, провідний бібліограф Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. О. Лягіна;
2 місце − Дорохова Катаріна, бібліотекарка 1 категорії бібліотеки-філії №3 ЦБС для дорослих м. Миколаєва та Новгородцева Наталя Миколаївна, бібліотекар 1 категорії бібліотеки-філії №15 ЦБС для дорослих м. Миколаєва;
3 місце − Омелянська Олена, провідний бібліотекар бібліотеки-філії №6 ЦМДБ ім. Ш. Кобера і В. Хоменка та Толокнова Катерина, провідний методист ЦМДБ ім. Ш. Кобера і В. Хоменка

Крім цього на чергових зборах правління МОБА було прийнято рішення окремо відзначити й роботи учасників в категорїї «Учасники-діти» (до 16 років) та «Учасники з районних бібліотек Миколаївщини».
Тому ми раді оголосити переможців в категорії «Учасники-діти»:
• Паламарчук Микола (9 років), читач бібліотеки-філії №10 ЦМДБ ім.Ш.Кобера і В.Хоменка;
• Мінакова Діана (15 років), учениця ЗОШ №20, читач бібліотеки-філії №11 ЦМДБ ім.Ш.Кобера і В.Хоменка;
• Мануйленко Світлана (16 років), учениця ЗОШ№56, читач бібліотеки;
• Зізда Софія, 15 років (ЗОШ №12), читач бібліотеки – філії №9 ЦМДБ ім.Ш.Кобера і В.Хоменка

В категорії «Учасники з районних бібліотек Миколаївщини»:
• Андрюшина Світлана Олександрівна, Снігурівська РДБ;
• Павленко Людмила Сергіївна, бібліотекар абонементу та Зайцева Тетяна Олександрівна, головний бібліограф Новоодеської РДБ.

Вітаємо переможців!
Усі учасники конкурсу отримають дипломи учасників, а переможці ще й цікаві подарунки. Учасники з Миколаївщини – чекайте на свої подарунки поштою, а вручення подарунків учасникам з міста Миколаєва відбудеться на черговому засідання правління МОБА.

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.