Звітно-виборча конференція МОБА

15 грудня 2016р. о 10.00 в центральній міській бібліотеці для дорослих ім.М.Л.Кропивницького (вул.Потьомкінська, 143а) відбудеться звітно-виборча конференція Миколаївської обласної бібліотечної асоціації, де підбиватимуться підсумки ії діяльності за останні 3роки. Обиратимуть Голову, Правління МОБА та ревізійну комісію.
Серед запрошених – бібліотечна спільнота міста, представники органів влади та громадських організацій, видавці, студенти.
Звітно-виборча конференція Миколаївської обласної бібліотечної асоціації повинна ще раз довести, що бібліотекарі, об’єднавшись в професійну організацію спільно зможуть зробити багато для формування позитивного іміджу бібліотек, їх подальшої інтеграції в світовий інформаційний простір.

Для довідки: 2016 рік є ювілейним для Миколаївської обласної бібліотечної асоціації. МОБА була створена в 1991 році як незалежна, професійна громадська організація, що об’єднує на добровільних засадах працівників культури різних систем і відомств, ветеранів бібліотечної справи, викладачів і студентів навчальних закладів культури, а також читацький актив.
Місією асоціації є активна участь у формуванні та реалізації регіональної політики в галузі інформації, культури і освіти, лобіювання інтересів мешканців області, користувачів та працівників бібліотек щодо забезпечення вільного доступу до інформації та знань, надання інформаційних та соціокультурних послуг.

МОБА спрямовує свою діяльність на розвиток бібліотек як потужних інформаційних, освітніх, просвітницьких закладів, відкритих громадських центрів. Питання, які порушує та вирішує асоціація найрізноманітніші: збереження мережі бібліотек, модернізація системи підвищення кваліфікації бібліотечних працівників, налагодження партнерських стосунків з державними структурами та іншими громадськими організаціями, допомога ветеранам бібліотечної праці, сприяння професійному зростанню ініціативної молоді.

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.