Бібліотек@: сучасна, креативна, твоя!

Бібліотек@: сучасна, креативна, твоя! – саме під таким девізом з 26 по 30 вересня у Науковій бібліотеці НУК пройшла промо-акція «Бібліотека – світ слова, мудрості, краси». Програма промо-акції включала різноманітні рекламні та інформаційно-просвітницькі заходи.

Яскраві, святково оформлені інформаційні стенди у холі Головного корпусу, біля кожного відділу книгозбірні привертали увагу користувачів яскравою, креативною інформацією. Серед відвідувачів книгозбірні розповсюджувались рекламні флаєри з електронними адресами сайту бібліотеки та електронними адресами НБ НУК у соціальних мережах. Також, у відділах обслуговування користувачів для всіх шанувальників книги були організовані виставки книжково-ілюстративних видань: «Сузір’я книжкової галактики», «Книга – вічна цінність», «Золоті сторінки газети «Кораблебудівник», «Книга творить людину», «НБ НУК: освіта, інновації, духовність».

29 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, до Наукової бібліотеки НУК завітали викладачі та студенти кафедри менеджменту Факультету економіки моря. У ході зустрічі Т. М. Костирко, директор НБ НУК, розповіла гостям про досягнення бібліотеки за роки існування, зробивши акцент на інноваційний вектор її діяльності за останні роки.

Цього ж дня у Науковій бібліотеці НУК відбулись цікаві інформаційно-просвітницькі заходи з використанням нових, креативних форм роботи, адже Наукова бібліотека НУК завжди знаходиться у пошуці інноваційних методик у своїй діяльності. Так, зокрема, в Електронному читальному залі для студентів та співробітників було організовано краєзнавчий сторісек «Миколаїв: історична мандрівка», а також у відділі наукової, іноземної літератури та періодичних видань для студентів-першокурсників відбулась інформаційна слайд-година «Мова і міжкультурна комунікація».

Таким захоплюючим і різнобарвним було відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в НБ НУК. Та хоч свято і завершилось, але радість від спілкування з читачами залишається разом з нами завжди.

Бєлодєд О.В.,
завідуюча відділом бібліотечного маркетингу,
інноваційної та методичної роботи Наукової бібліотеки НУК

vist_2 vist_5

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.