Літературна ємигія в особах

Під егідою Миколаївської обласної бібліотечної асоціації було підготовлено біобібліографічний покажчик “Літературна ємигія в особах”.

lit_yemyhiyaЛітературна ємигія в особах: біобібліографічний покажчик / упоряд. Г. М. Гич [та ін.] – Миколаїв, ОІППО, 2016. – 406 с.

Завантажити у форматі DOC (Microsoft Word)

Даний біобібліографічний покажчик присвячено життю та творчій діяльності миколаївських письменників – ювілярів 2016 року.
У посібник з можливою повнотою включено видання творів та літературу про життя і творчість, а також біографічні довідки 12-ти літераторів-краян: Валерія Бабича, Олеся Бердника, Валерія Бойченка, Миколи Вінграновського, Катерини Голубкової, Дніпрової Чайки, Олександра Іванова, Бориса Мозолевського, Адріана Топорова, Анатолія Харлановича, Спиридона Черкасенка, Еміля Январьова.
Матеріал у покажчику подано за алфавітом прізвищ персон. Твори письменників розташовані за хронологічним принципом, у межах років – за алфавітом авторів та назв. Публікації про життя та творчість – в алфавітному порядку авторів та назв.
До видання включено літературу з фондів бібліотек-учасниць, які долучилися до створення покажчика, та деяких бібліотек України, зокрема, Національної парламентської бібліотеки України, Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського, Національної бібліотеки України для дітей, наукової бібліотеки ім. М. Максимовича КНУ ім. Тараса Шевченка, наукової бібліотеки університету «Києво-Могилянська  академія» тощо.
Хронологічні рамки відбору літератури: 1907-2016 рр. Відбір матеріалів завершено у березні 2016 року.
Посібник розрахований на освітян, науковців, студентів, учнів ЗОШ, бібліотечних працівників та всіх, кого цікавить життя і творчість письменників Миколаївщини.

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.