Молоді миколаївські бібліотекарі знову серед переможців

Молоді фахівці бібліотек Миколаєва вкотре підтвердили свою активність, креативність та завзятість. Четвертий рік поспіль беруть участь у фотоконкурсі, організованому молодіжною секцією Української бібліотечної асоціації (МС УБА).

Згадаймо 2017 рік, коли МС УБА проводила фотоконкурс «Родзинки бібліотечної професії». Саме тоді 1 місце серед 6 переможців конкурсу, посів Алієв Андрій (Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва).

У 2018 році миколаївські молоді бібліотекарі також брали участь в фотоконкурсі під назвою «Будь собою!». За результатами конкурсу  12 найкращих фото, відібраних адміністрацією МС УБА шляхом закритого голосування, увійшли до календаря на 2019 рік. Фотографії 4-х представників бібліотечної молоді Миколаєва прикрасили календар, зокрема це фото Наталі Стрезевої, бібліотекарки бібліотеки-філії №8 ЦМБ для дітей ім. Ш. Кобера та В. Хоменка, Марії Макаренко, бібліотекарки бібліотеки-філіалу №13 ЦБС для дорослих, а також Левандовської Тетяни і Дмитра Семчишина – фахівців ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького.

У 2019-2020 р. молоді бібліотекарі нашого міста знову долучилися до участі у фотоконкурсах. Якщо у 2019 році до кола переможців миколаївці не увійшли, то в фотоконкурсі «Книжкові герої серед нас», оголошеному МС УБА цьогоріч взяли участь 20 фоторобіт від 13 молодих бібліотекарів з науково-педагогічної бібліотеки, обласної бібліотеки для дітей ім. В. Лягіна, обласної бібліотеки для юнацтва та двох ЦБС для дітей та дорослих м. Миколаєва. До трійки «найказковіших героїв»,  які за умовами конкурсу, набрали найбільшу кількість «вподобайок» увійшла наша колега – Жанна Могільова, бібліотекарка бібліотеки-філіалу № 14 ЦБС для дорослих м. Миколаєва, яка представила образ Аліси із книги Льюїса Керрола «Аліса в Задзеркаллі». Набравши близько 1000 лайків (http://surl.li/fklz) Жанна посіла  почесне ІІ місце.

 

Відібрано і фотографії для бібліотечного календаря на 2021 рік. Яскравий образ гоголівської пані Солохи у виконанні нашої колежанки Анастасії Яценко, молодої бібліотекарки  бібліотеки-філії №16 ЦБС для дорослих  відкриватиме новий 2021 рік. А чарівна бібліотекарка читального залу ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Інна Яслик разом із чудовою фотографинею Юлією Бояриною запропонувала своє бачення головної героїні відомого роману «Крадійка книжок» Маркуса Зузака. Відтепер її фотографія завершує календар груднем місяцем. Одну зі сторінок бібліотечного календаря прикрашає фотографія Анни Маркової, бібліотекарки бібліотеки-філіалу № 4 ЦМБ для дітей ім. Ш. Кобера та В. Хоменка, а Оксана Михайлова, бібліотекарка ЦМБ ім. Ш. Кобера та В. Хоменка, попала на обкладинку календаря.

Крім того, кращі фотороботи розміщуються у фотобанку бібліотечних фотографій МС УБА для створення листівок-мотиваторів, публікацій у ЗМІ. Так фото нашого колеги Дмитра Семчишина, молодого фахівця ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького, прикрасило обкладинку журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика (2019, № 3).

Вітаємо наших колег з перемогами! Пишаємося і бажаємо нових успіхів! Переглянути календар та завантажити його можна за посиланням: https://drive.google.com/…/13Yq33us…

 

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.