Святкування Всеукраїнського дня бібліотек у Науковій бібліотеці НУК

«Бібліотека@: знай, мрій, твори» – під таким девізом з 27 по 29 вересня у Науковій бібліотеці НУК пройшла промо-акція, присвячена Всеукраїнському дню бібліотек. Творчо і креативно підійшли співробітники бібліотеки до організації разноманітних рекламних та інформаційних заходів.

Яскраві, святково оформлені інформаційні стенди у холі Головного корпусу привертали увагу користувачів різноманітною, цікавою інформацією. Неабияку зацікавленість багатьох відвідувачів університету викликала незвичайна, креативна виставка світлин «Бібліосушка», що відображала миттєвості насиченого та різноманітного життя бібліотеки.

Жвавий інтерес відвідувачів викликала різнобарвна книжково-ілюстративна експозиція «Книжкова райдуга», на якій було представлено справжні перлини фонду читального залу відділу обслуговування Головного корпусу НБ НУК.

Також, для всіх відвідувачів книгозбірні співробітники бібліотеки підготували приємні подарунки. А саме, біля Електронного читального залу (ауд.547) на користувачів чекає «Мобільна бібліотека», де за допомогою QR-кодів, користувач має можливість отримати доступ до електронних видань. Також, для користувачів підготовлено справжні лаунж-зони – зони, створені для відпочинку та релаксації, де людина у затишному місці може почитати цікаву книгу або журнал. Так, біля ауд.549 “читач Жанна” запрошує переглянути журнали з «полички мігруючої літаратури» та помилуватися мальовничими краєвидами. А також, біля ауд.650 у затишній обстановці можна переглянути інформаційні стенди «Бібліотечний квілт»з рекомендаціями прочитати ту чи іншу книгу, ознайомитися з новинками «Буккросингу».

Крім того, у відділах обслуговування користувачів для всіх шанувальників книги організовані виставки книжково-ілюстративних видань, що розкривають цікавий світ скарбниць книгозбірні.

Таким насиченим, цікавим і різнобарвним було відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в Науковій бібліотеці НУК. Та хоч свято і завершилось, але ми завжди прагнемо зробити бібліотеку сучасною, креативною, цікавою нашим читачам.

Бєлодєд О.В.,
завідуюча відділом бібліотечного маркетингу,
інноваційної та методичної роботи Наукової бібліотеки НУК

 

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.