Святкуємо Всесвітній день книги та авторського права разом!

Виставка місцевих видавництв «Миколаївська книга–2021» триває, і сьогодні ми пропонуємо вам цікаві онлайн-зустрічі з нашими письменниками.

О 15:00 у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться онлайн-сеанс літературної магії – презентація першої книги літературознавці й письменниці Олександри Філоненко «Арабески і сни». На її написання авторку надихнули власні дослідження «магічного коду» в літературі, а також наукові праці, присвячені чарівним казкам. Так під час роботи над дисертацією з’явилися дванадцять історій, в яких ідеться про химерні, надзвичайні, фантастичні події, а герої діють так, як персонажі знайомих з дитинства казок. Дивовижність цих історій чудово доповнює прекрасна графіка художниці Тетяни Кручініної. Тож долучайтесь до розмови про чарівні світи, творчість і сновидіння у нашому житті.

Також о 15:00 запрошуємо на платформу ZOOM на майстер-клас від миколаївських письменниць Тетяни Свірської та Ольги Славної з учасниками «Lit-студії на Спаській». Організатор івенту – Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна.

Щороку на виставці місцевих видавництв «Миколаївська книга» розмаїттям навчальної, методичної, наукової літератури привертають увагу стенди постійних партнерів виставки – видавничих центрів Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. У відеоогляді книг видавничих центрів представлено нові численні підручники, аналітичні, методичні й довідкові матеріали, створені для педагогів, студентів та учнів, які підготували фахівці осередків освіти.

Приємного, змістовного перегляду!

Чекайте сьогодні також на підсумки XV Обласного конкурсу «Краща Миколаївська книга»!

Слідкуйте за подіями «Миколаївської книги-2021» за гештегами #Миколаївськакнига,  #ЧитайМиколаїв, #Твоябібліотекапоруч.

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.