“Креатив-Study: Новий формат розвитку”, або як навчається молодь Миколаєва

“Мури твого розуму – то межі твого світу”
Аму Мом

29-03-201629 березня 2016 року у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва відбулося засідання ради молодих бібліотечних лідерів МОБА під оригінальною назвою “Креатив-Study: Новий формат розвитку”. Спікерами цього разу виступали активні члени Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації: Світлана Зайко та Юлія Чепурко, за підтримки завжди оригінального Костянтина Картузова.
Зустріч проходила весело і не змушено. Дівчата агітували до вступу в Молодіжну секцію УБА, розповідаючи про переваги участі у різних заходах, звітували про перебування у ІІІ Зимовій школи УБА, ділилися набутими знаннями. Зокрема йшлося про розвиток власних здібностей та креативності за допомогою педагогічної теорії вирішення винахідницьких задач (ТРІЗ). З методикою дівчата познайомились під час школи на тренінгу завідуючої відділом документів іноземними мовами Центральної бібліотеки м. Дніпропетровськ Олени Леонідівні Степанець.
Усі учасники засідання проявили не абияку активність. Радо брали участь у завданнях, жваво обговорювали їх та надавали креативні варіанти вирішення задач! Розмірковували про те, як курка може друкувати в twitter, як збудувати безпечний басейн і якою незвичайною може виявитися звичайна кулькова ручка.
Зустріч принесла море позитиву, занурила в атмосферу креативності, надихнула на нові ідеї та розуміння необхідності розвитку власних здібностей.
Руйнуте мури власного всесвіту! Воно того варте!

Світлана Зайко (провідний бібліограф ЦБ ім. М.Л.Кропивницького, ЦБС для дорослих, м.Миколаєва, член МС УБА),
Юлія Чепурко (Член МС УБА), м.Миколаїв

Опубліковано у Діяльність. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.